RSS
 

Archive for June, 2007

Doğru Link Vermeye Bir Örnek

20 Jun

Web TasarımıBilgisayarAdslBayburtKalıpExperMakinaProgramArkadaşOyunTopçularGüvenlikKameraAlarmEczaneİstanbulListeİnternetDestekYusufYardımGiocoÖdemeEğlencePortalApek ÜretmenDoku SiteEmintaşEmintaş 3Gündopar 1Gündoğar 2KeçeciRami Kuru GıdaSeferağaTopçular Oto SanayiTopçular İş MerkeziVaytaşlar

Bu yazı toplamda 7021, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
 

Backlink Olayında Dikkat Etmeniz Gereken Önemli Ayrıntılar

20 Jun

Bu ayrıntılara dikkat etmezseniz sağlıklı bir link değişimi yaşamazsınız.

İlk ayrıntımız SAHTE PAGERANK !

*Bir kullanıcı Link değişimi yapmak istiyor ise öncelikle o linkin PR sinin sahte olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bunu tespit etmek için yapmanız gereken işlem çok kolaydır.

Fake pr tespiti : http://www.seologs.com/pr-check/pagerank.html

adresinden domainin fake PR olup olmadığını anlayabilirsiniz. Read the rest of this entry »

Bu yazı toplamda 7023, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
6 Comments

Posted in İNTERNET

 

Bayburt Pazarlama www.baypaz.com

14 Jun

Bayburtlu hemşehrilerimizi bir araya getirmek gayesiyle başlattığımız www.baypaz.com projemiz hayata geçti. Bayburt Pazarlama sitesine Bayburtlu tüm firma sahiplerini ücretsiz ekliyoruz. Amacımız Bayburtlu’ yu Bayburtlu ile buluşturmak. Bunun için de sitemize Bayburtlu tüm işverenlerimizi bekliyoruz.

Site içeriğine ilave edilmenin hiçbir maddi bedeli yok. Yapılması gereken; firma logosu, ünvanı, yetkilisi, adres ve telefon bilgileri, varsa web ve eposta adresi, yapılan işin açıklaması, isteğe bağlı referans bilgileri ve köyünün eski adı ile yeni adını bilgi@baypaz.com adresimize yolamaktan ibarettir.

Yapacağımız küçük bir incelemeden sonra Bayburtlu olduğuna kanaat getirdiğimiz tüm hemşehrilerimizi veri tabanımıza ekleyeceğiz. Siteyi ziyaret eden hemşehrilerimizden de ricamız, herhangi bir ürün veya hizmete ihtiyaç duyduklarında öncelikle bu siteye girip bakmaları ve aradıkları ürün veya hizmeti satan bir hemşehrimiz var ise, alış verişini kendi insanımızla yapmaları.

Muvaffak olabilme ümidi ile,

Bu yazı toplamda 4198, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
No Comments

Posted in PROJELER

 

Fotoğraflarınız Google Earth’te

13 Jun

Panoramio, Google’ın harita ve uydu servisleri Google Earth ve Google Maps’e fotoğraflarınızı ekleyebileceğiniz, internetin farklı bir alanına dikkat çeken bir servis.Seyahatlerinizde ya da bulunduğunuz şehirlerde çektiğiniz fotoğrafları Panoramio’ya üye olarak Google Earth üzerine ekleyebiliyorsunuz. Bunun için site sizlere 2 GB’lık bir fotoğraf yükleme alanını ücretsiz olarak sunuyor.

Google Earth’te yer alan uydu fotoğraflarının kuşbakışı çekilmiş olduğunu hatırlatmakta yarar var. Panoramio ziyaretçileri tarafından çekildiği noktaya eklenmiş gerçekçi fotoğraflar, o mekânı zihnimizde canlandırmamız için oldukça yararlı bir hizmet.

Panoramio, çektiğiniz fotoğrafları orijinal boyutlarda kendi alanınızda saklamak, fotoğrafları çekildikleri mekana yerleştirmek, tatil rotanızı arkadaşlarınıza Google Earth üzerinden kendinize ait fotoğraflarla göstermek için avantajlarıyla, günümüzün en önemli sitelerinden biri.

http://www.panoramio.com

Bu yazı toplamda 3660, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
 

Yaz Geldi, Tatile Nereye Gidiyorsunuz?

01 Jun

En hesaplı ve en eğlenceli tatili nasıl yapabiliriz? Otel mi? Pansiyon mu? sizce hangi seçenek daha mantıklı? Sonra Otobüs ile mi gitsek, araba ile mi? yoksa uçak ile mi? Alış veriş derdide cabası, şort mu? mayomu? bikini mi? Güneş yağı almayı unutmayın, bir de Güneş sütü 🙂 Mayısta ben ofiste 30 dereceyi görüm temmuz ağustosta kavrulabiliriz.

Bir de nereye gitmek lazım; Alanya mı? Fethiye mi? Bodrum mu? Marmaris mi? Akdeniz mi? Ege mi? Şimdi bunlar yetmiyormuş gibi kuzeyde janjanlandı. Geçen yaz iki gün arayla karadenizden çıkıp akdenize indim, pek bir fark yok. Yukarıda yeşil çok daha güzel.

Mesela Abana, Sinop, Trabzon hele Uzun göl (eski adıyla şarağın gölü) 😉 babam öyle dedi. 2006 yazında rahmetli Niyazi amcamla gitmiştik. Bayburttan geçipte uzungöle gitmek yerine Trabzondan gitmek daha mantıklı. Bayburttan gitiim oradan biliyorum. Resmen ofroad yapıyorsunuz 10-20 km. hızın üzerine çıkmak mümkün değil. Hele birde dağlardan gelen suların gideceğiniz yolu uçurma riskide cabası. Sonra taş topla kendine yol yap git 🙂 Ama gitmekte lazım, insanlar İngiltereden gelmişler, otobüsten inip yürüyorlar bizim gittiğimiz yolu. Biz arabadan inemedik çok soğuktu 😛 Yani insanlar nerelerden gelip, güzelliklerimizi görmek istiyorlar ama biz İskoçya ya Dubai ye Maldiv Adaları na gidemiyoruz. İnşallah bir gün diyelim ve noktayı koyalım.

Bu yazı toplamda 2980, bugün ise 5 kez görüntülenmiş

 
 

Sitenize nasıl daha çok ziyaretçi gelir?

01 Jun

Google Adwords e üye olun. Hemde araya hiç birilerini koymayın, direk google adwords e girip programınızı kendiniz belirleyin. Reklamızını oluşturun, kelimeleri yazın, ister kredi açın ve bu kredi dolana kadar insanlar sitenize yönlendirilsin. İsterseniz rakam belirleyin, google ne kadar insan yönlendirirse sitenize o kadar parayı kredi kartınızdan çeksin.

Hemen üye olun

Bu yazı toplamda 2060, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
 

Google Adsense Soru Cevapları

01 Jun

Konu: Google Adsense nedir?
Cevap: Google AdSense web site yayıncılarının içerik sayfalarında konuyla ilgili Google reklamları göstermesi ve para kazanmasının hızlı ve kolay bir yoludur. Program ücretsizdir ve Google sitenizdeki veya arama sonuç sayfalarınızdaki her geçerli tıklama için ödeme yapar.
S1: Google adsense kabul süresi ne kadardır?
C1: Min 7, maximum 20 Gün.
S2: Host sağlayıcım yurtdışında bir sorun yaşarmıyım?
C2: Hayır.
S3: Peki geri dönüş kesinlikle oluyormu?
C3: Olumlu veya olumsuz evet. Read the rest of this entry »

Bu yazı toplamda 2290, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

 
 

Adsense ile çok güzel paralar kazanılıyor

01 Jun

En sağlıklı bir biçimde denemelerimle anlatıyorum.

1. Bir Sunucu mümkünse ABD dc lerinden olsun.
2. Sayfaları düzenli bir şekilde SEO ‘ya göre dizayn edebilme bilgisi.
3. Arama motorlarının indekslemesi için bir kaç link değişimi.

Yukarıdaki 3 şey var ise yapılacaklar;
1. “Health” içerikli ingilizce makale sitesi.
2. “Travel” içerikli ingilizce makale sitesi.
3. “Güncel” konuları içeren makale sitesi.
4. “Spor” içerikli ingilizce makale sitesi.
5. İngilizce Flash oyun sitesi.
6. İngilizce “Kadın – Cinsellik – Diyet” sitesi. Read the rest of this entry »

Bu yazı toplamda 4308, bugün ise 4 kez görüntülenmiş

 
1 Comment

Posted in İNTERNET